A legjobb felhasználói élmény érdekében
kérjük, fordítsd el a készüléked!Nem szeretném, ha megjelenne a nevem az adományozók közöttPayPal fizetés
Bankkártyás fizetésPantocsik Ferenc

Jótékony futóként teljesítem idén a Telekom Vivicitta félmaratont, a Wizzair félmaratont és a Spar Maratont. Jótékony futóként vállalom, hogy futásaimmal a Hospice Alapítványt támogatom, népszerűsítem 2018-ban!

„Minden perc értékes!”

Éppen ezért nem kisebb célt tűztem ki magam elé, mint hogy média megjelentéssel időt és lehetőséget adjak a Nárcisz Futókörnek és tagjainak, hogy műsorainkban akár közvetve akár közvetlenül tudjuk segíteni, támogatni őket az adományok gyűjtésében Egyeztettem a munkatársaimmal ez után megkerestem a Magyar Hospice Alapítványt, hogy rendhagyó módon, mi nem pénzt gyűjtenénk, bár tudjuk erre is nagy szükség van, hanem cégünk a Streamsport online tv csatorna felületét adnánk cserébe erre az esztendőre! A Nárcisz Futókörrel kapcsolatos műsorok készítésében, gyártásában nyújtanánk segítséget. Több, mint 20 éve koptatom az aszfaltot. Sok versenyen elindultam, számtalan kisebb versenyt, majd félmaratont, maratont sőt ultra távokat is teljesítettem már! Elmúlt időszakban megpróbálkoztam már a triatlon sportággal is, a sportolás sok nehézségen átsegített az életben, önbizalmat, erőt ad, a mostani nehéz pillanatokban is. Nem idegen számomra a jótékonykodás, hiszen jelenleg is több szervezettel dolgozom együtt és segítem őket munkájukban illetve az apró céljaik elérésében!

Döntésünknek megfelelően a Nárcisz Futókör tagjaként, a Magyar Hospice Alapítvány működését fogom segíteni! Hiszem azt, hogy a Futókör népszerűsítésével az aktív kezelésben már nem részesülő daganatos betegekért közösen nagyon sokat tehetünk azért, hogy életük utolsó időszakában megfelelő gondoskodásban, jó fájdalomcsillapításban, a betegek és szeretteik lelki támogatásában részesüljenek!

  Megosztás a Facebookon 


Kitűzött célom

0%
Összegyűjteni a Futótársaimmal összesen
3.600.000 Forintot a 2018-as évben.Kitűzött célom

45.000 Ft

0 Ft
Itt tartok
Még nem érkezett támogatás

Kenyeres u. 18-22
1032 Budapest
Telefon: +36 1 250 5513
Telefon: +36 1 388 7369
Adószám: 19663258-1-41
Bankszámlaszám: 10300002-20329055-70073285
© 2018 Magyar Hospice Alapítvány. Minden jog fenntartva.