A legjobb felhasználói élmény érdekében
kérjük, fordítsd el a készüléked!Nem szeretném, ha megjelenne a nevem az adományozók közöttPayPal fizetés
Bankkártyás fizetésCPI Nárciszok:
Szőke Nikoletta, Vitéz Szilvi, Flasch Judit, Csépke Bereniké

A CPI Hungary Kft. főként a hosszú távú ingatlanbefektetésekkel és bérbeadással foglalkozó CPI Property Group tagja. Lelkes munkatársaik CPI Nárciszok néven neveztek be a 33. SPAR Budapest Maratonra. A négy hölgy váltóban fut. A táv teljesítésével a Magyar Hospice Alapítványt támogatják: nemcsak drukkolni lehet nekik, hanem akár egy egészen kis összegű adománnyal is támogatni célkitűzésüket.

Szőke Nikoletta:
42 éves és sok-sok éve fut már. Gyermekként versenyszerűen futott, majd több mint egy évtized kihagyása után hobby futóként szeretett bele a futásból ismét. Szeret futni, mert testileg és lelkileg feltölti, heti 25-30 kilométert fut. „A 9 kilométeres távval azt szeretném megmutatni, hogy nekem fontos, amit a Magyar Hospice Alapítvány tesz a komoly segítségre szoruló gyermekekért és családjaikért. Egyébként is szociálisan érzékeny vagyok, fontos, hogy segítsünk, ha tudunk.”

Vitéz Szilvi:
„A mozgás az életformám. Kisfiam születése után vele készültem fel a félmaratonra, babakocsis futóként kezdtem el mozogni újra. Heti háromszor futok, 8-10 kilométert. A család és a gyerekek szeretete motivál. Én már megtapasztaltam a családban, hogy mit jelent a Magyar Hospice Alapítvány segítsége: valóban önzetlen odaadással ápolták édesanyát, úgyis, hogy tudtuk, nincs visszaút. Ezért mindig hálás leszek. Előtte nem ismertem őket, de a körzeti orvos hívta fel a figyelmünket rájuk, és jó, hogy nem maradtunk magunkra ebben a nehéz időszakban.”

Flasch Judit:
„Gyerekkoromban is futottam, akkor versenyszerűen, mert a mozgás mindig is az életem része volt. Pár éve életmódot váltottam, akkor kezdtem el ismét sokat futni. Ha tehetem, és az időm engedi, hetente háromszor futok 10 kilométert. Az, hogy a Magyar Hospice Alapítványnak segíthetek így, külön motivációt ad.”

Csépke Bereniké:
32 éves, 6-7 éve fut rendszeresen, heti 2-3 alkalommal fut 8 kilométert. „Azért szeretek futni, mert kikapcsol, feltölt és sikerül a gondolataimat kitisztítani és ez fantasztikus érzés. Fontosnak tartom az alapítvány munkáját és örülök, hogy ilyen kis dologgal tudok segíteni.”

  Megosztás a Facebookon 


Kitűzött célunk

0%
Összegyűjteni a Futótársainkkal összesen
3.600.000 Forintot a 2018-as évben.Kitűzött célunk

45.000 Ft

0 Ft
Itt tartunk
Még nem érkezett támogatás

Kenyeres u. 18-22
1032 Budapest
Telefon: +36 1 250 5513
Telefon: +36 1 388 7369
Adószám: 19663258-1-41
Bankszámlaszám: 10300002-20329055-70073285
© 2018 Magyar Hospice Alapítvány. Minden jog fenntartva.